X-Men BG World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Българският Х-Мен форум

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Класическите анимации на Марвел на DVD

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
raitchevg09
Admin
raitchevg09

Брой мнения : 69
Местожителство : Rotterdam, Холандия

Класическите анимации на Марвел на DVD Empty
ПисанеЗаглавие: Класическите анимации на Марвел на DVD   Класическите анимации на Марвел на DVD Icon_minitimeЧет Ное 05, 2009 11:12 pm

Скоро разбрах, че са пуснали на DVD за регион 2 класическите анимации на Марвел от 90-те години на миналия век. Според мен беше крайно време, тъй като тези анимации са много любими на нашето поколение, а и не само. А напоследък и в България пускат всичките пълнометражни анимационни филми на Марвел, както и някои сериали.
Според мен една колекция от такива DVD-та би била ценна не само за възраждане на старите спомени, а и за образоване на бъдещите поколения - какво е било преди години. Защото каквото и да си говорим, Марвел едва ли скоро ще надминат собствените си творения от въпросното десетилетие.
Върнете се в началото Go down
http://x-menbgworld.50webs.com/
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 471

ПисанеЗаглавие: Re: Класическите анимации на Марвел на DVD   Класическите анимации на Марвел на DVD Icon_minitimeЧет Ное 05, 2009 11:37 pm

няма как да ги надминат. за мен новите анимации не могат да стъпят на малкия пръст на старите-класически. това уча и просто до ден днешен се чудя на пропорционалните тела и реалистичния вид на героите в ТАС - няма нищо по трудно да се анимира анатомично тяло, без деформации
https://x-menbgworld.bulgarianforum.net
Antman

Antman

Брой мнения : 21
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Класическите анимации на Марвел на DVD   Класическите анимации на Марвел на DVD Icon_minitimeПет Ное 20, 2009 4:41 am

Всъщност няма нищо трудно в това да се анимира едно пропорционално тяло, просто модата е такава. Аз също съм си свикнал на старите анимации и от една година дори спрях да гледам новите сериали за Х-Мен и Спайдърмен.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Класическите анимации на Марвел на DVD   Класическите анимации на Марвел на DVD Icon_minitime

Класическите анимации на Марвел на DVD
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Marvel Heroes/Геройте на Марвел

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
X-Men BG World :: Х-Мен :: Филми и анимации-
Идете на: