X-Men BG World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Българският Х-Мен форум

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Marvel Heroes/Геройте на Марвел

Go down 
АвторСъобщение
vladko92

vladko92

Брой мнения : 3
Местожителство : Варна

Marvel Heroes/Геройте на Марвел Empty
ПисанеЗаглавие: Marvel Heroes/Геройте на Марвел   Marvel Heroes/Геройте на Марвел Icon_minitimeПет Сеп 28, 2012 9:45 am

MARVEL HEROES

Marvel Heroes/Геройте на Марвел 1440x900_mh_poster

Това е една от най-новите игри който ще излезе в близките няколко дена, или поне Бета версията и. В Marvel Heroes (Геройте на Марвел) вие ще имате възможност да играете като един от вашите любими герой като например Хълк, Тор, Човекът Паяк, Буря, Циклоп или който и да било другиго от Вселената на Марвел. Играта ще има основите на Diablo игрите и богатата база данни на Marvel, като  казвам основи имам на предвид, че играта ще има платформата на Diablo като движение, активиране на сили, гледка на камерата и т.н.

В тази вселена вие ще имате възможност да посетите зони за който сте чували, виждали и чели в комиксите на Марвел Вселената като например Кухнята на Ада (Hell Kitchen) или земите на Уаканда където Черната Пантера (Black Panter) и Буря (Storm), от който и двамата за playable герой, са крал и кралица. Ще имате възможност и много други такива места да посетите.

Относно играта, не е обявено още кое ниво ще е максимум, но Gazillion казаха, че ще бъде много високо и ще се стига бавно до него. В повечето игри предполагам сте забелязали, че когато играете със специфичен клас или раса, вие имате определен drop който пада от чудовищата с който вие трябва да се справите с помощта на група, или босове няма голямо значение наистина, но съм сигурен че много често вашите предмети биват прибрани от другите играчи, въпреки че тези предмети не са за тях. Е, тука в Героите на Марвел няма за какво да се притеснявате. Каквото и да падне от боса, без значение какъв е предметът или силата (да правилно ме чухте, силата или силите ще бъдат drop items) всичко, което виждате на вашият екран е изцяло за вас (понякога предмета или силата която падне, няма да бъде за вас, ще бъде за друг герой). По тоя начин, Gazillion се надява да избегне тези играчи който ние наричаме нинджи да откраднат вашите предмети, но в същият момент да не е толкова лесно да си вземате направо и директно итемите който са за вас.

Като цяло, играта има вече доста фенове и може да потърсите в интернет gameplay имаше няколко демо версии който бяха играни от играчи в САЩ, Канада и Германия, в специфични места където Gazillion посети. Като например PAX или GAMESCOM.

Играч съм вече в Closed Beta от много отдавна затова реших да обновя инфото за играта. До момента има доста възможни за игра герой, не всичките който са били официално обявени, но повечето от тях. И честно да ви кажа останах много доволен за сега от играта, но все още има какво да се желае от нея вярвам, че стане много добра игра, понеже създателите слушат техните бета играчи. И така моля позволете ми да обява официално кой са възможните герой за игра, и нека ви кажа че играта се очаква да излезе през лятото. Има доста подозрения, че ще бъде някъде около Май, понеже филмът Железният Човек 3 (Iron Man 3) ще излезе тогава, а играта иска стриктно да се съпроводи и ръководи със тези неща.

И така официалният лист са playable герой във играта:

• Черната Пантера (Black Panther)

• Черната Вдовица (Black Widow)

• Калеб (Cable)

• Капитан Америка (Captain America)

• Колос (Colossus)

• Циклоп (Cyclops)

• Дявол на Доброто (Daredevil)

• Deadpool

• Окото на Ястреба (Hawkeye)

• Хълк (Hulk)

• Живата Факла/Човекът Факла (Human Torch)

• Железният Човек (Iron Man)

• Джийн Грей/Фениксът (Jean Gray/The Phoenix)

• Жената чудо (Miss Marvel)

• Наказателят (The Punisher)

• Ракета Миеща Мечка (Rocket Raccoon)

• Червената Вещица (Scarlet Witch)

• Човекът Паяк (Spider-man)

• Буря (Storm)

• Нещото (The Thing)

• Тор (Thor)

• Върколак (Wolverine)

Следващите четири ще излязат кратко след официалната дата на началото на играта:

• Ема Фрост (Emma Frost)

• Нова (Nova)

• Момичето Катерица (Squirrel Girl)

• Люк Кейдж (Luke Cage)

Official Website
FaceBook
Twitter
Google Plus
YouTube

Върнете се в началото Go down

Marvel Heroes/Геройте на Марвел
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Класическите анимации на Марвел на DVD
» The Ultimate Marvel Universe
» Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
» Marvel Super Hero Squad ONLINE
» The Avengers: Earth's Mightiest Heroes (тази есен)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
X-Men BG World :: Х-Мен :: Игри-
Идете на: